fbpx

Zorg voor de veiligheid van al je communicatie en klantgegevens.

Veiligheid van gegevens

Al je data in één systeem, op één plek. Dan vraag je jezelf ongetwijfeld af of dit wel zo veilig is. We garanderen je dat we bij Firefly aan de hoogste veiligheidseisen voldoen die er zijn en dat we continu op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en mogelijkheden.

Transparantie in ons beleid

Transparantie zit verankerd in onze hele organisatie dus ook in onze beveiligings- en privacyprincipes. We delen ons beleid met al onze klanten zodat je altijd weet hoe we je informatie beveiligen. Vraag ernaar bij jouw Firefly Genius.

SLMS Authenticator

Inloggen kan eenvoudig en super veilig met onze eigen SLMS Authenticator. Eenmalig kan een smartphone geregistreerd worden en alleen de rechtmatige gebruiker kan inloggen met zijn eigen smartphone. Elke week je wachtwoord resetten is verleden tijd, maar je werkt toch altijd helemaal veilig.

Volgens ISO 27001 norm

Wij werken volgens de norm van de ISO/IEC 27001. Dit is de strengste wereldwijde beveiligingsstandaard voor information security management systems.

Enkel servers binnen de EU

Al onze servers zijn gepositioneerd in EU lidstaten. Onder strikte voorwaarden zijn de datacentra opgenomen in ons plan voor een veilige infrastructuur. Deze datacentra maken gebruik van toonaangevende maatregelen voor fysieke en omgevingsbeveiliging, wat resulteert in een zeer veerkrachtige infrastructuur.

Fysieke veiligheid

Firefly Portal is een cloudgebaseerd systeem, zonder dat enig deel van onze infrastructuur op locatie vastgehouden wordt. Onze fysieke veiligheid op kantoor omvat persoonlijke identificatie gebaseerd op toegangscontrole, camerabewaking en alarmsystemen. Ook al onze datacenterpartners hanteren deze strikte veiligheidseisen.

Rampherstel en back-ups

We maken consequent elke dag een back-up van gebruikersgegevens. Alle back-ups worden versleuteld en gedistribueerd naar verschillende locaties, waar ze 25 dagen worden bewaard.

Ons rampherstelplan wordt minstens twee keer per jaar getest om de doeltreffendheid ervan te beoordelen en om de teams op de hoogte te houden van hun verantwoordelijkheden in geval van een serviceonderbreking.

Veelgestelde vragen over veiligheid

Kunnen mijn gegevens niet makkelijk onderschept worden?

Er wordt gebruik gemaakt van een SSL-certificaat zodat alle gegevens versleuteld worden verstuurd. Hierdoor is het niet mogelijk voor externe systemen om gegevens te onderscheppen.

Als klanten inloggen, kunnen zij elkaars projecten dan zien?

Nee. Iedere klant heeft een eigen omgeving, zodat gebruikers nooit in elkaars project kunnen kijken (dus gebruikers van klant A kunnen NOOIT iets inzien van klant B).

Waarom hoef ik mijn wachtwoord nooit te resetten?

Door het gebruik van de SLMS Authenticator kunnen jouw inloggegevens niet gestolen worden en kan niemand anders inloggen, omdat je daar jouw eigen smartphone voor nodig hebt.

Wat als mijn telefoon kapot, verloren of gestolen is?

Neem dan even contact op met ons. De kans is extreem klein dat iemand weet waar en hoe diegene moet inloggen, maar voor de zekerheid blokkeren wij op dat moment de toegang.

Kunnen mijn klanten altijd meekijken?

Nee, je kunt klanten zelf toegang geven tot hun account. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om bepaalde onderdelen te verbergen. Deze zijn dan alleen zichtbaar voor jouw interne team en niet voor je klanten.

Ook een veilige workflow faciliteren voor jouw team of organisatie?

Ga aan de slag