fbpx

Naadloze integratie

met Firefly portal

Zet je gegevens van meerdere apps automatisch over naar Firefly portal zodat je eindelijk al het werk van jouw team op één plek hebt.

Ga aan de slag

Favorieten van het team

Meest populaire integraties

Samen met een genius bekijk je welke tools er naast Firefly portal voor jouw workflow nog nodig zijn. Hij maakt gemakkelijk verbinding met jouw favoriete tools. Geniet van het extra gemak van tweerichtingssynchronisatie, zodat je jouw favoriete tools kunt blijven gebruiken.

slack

Slack

Deel direct belangrijke updates, informatie en bestanden in Slack #channels rechtstreeks vanuit Firefly portal om ervoor te zorgen dat iedereen met de neus dezelfde kant op staat.

dropbox

Dropbox

Samenwerken aan bestanden was nog nooit zo eenvoudig. Vanuit Firefly portal snel en veilig bestanden toevoegen, delen en bekijken die zijn opgeslagen in Dropbox.

Teams

Microsoft Teams

Communiceer efficiënter met je teamgenoten. Zie berichten in MS Teams automatisch weergegeven als updates in Firefly portal en vice versa.

google calender

Calendar

Beheer je tijd effectiever en blijf altijd op de hoogte van belangrijke deadlines.

google sheet

Spreadsheet

Ga in Firefly portal verder waar je was gebleven in Spreadsheets dankzij een snelle gegevensimport.

salesforce

Salesforce

Volg eenvoudig al je leads en beheer je pijplijn en klantprojecten van Salesforce met Firefly portal.

Administratieve koppelingen

Met alle boekhoudsoftware te integreren

Het maakt niet uit welke administratie software je gebruikt. Firefly portal is met iedere online administratietool te koppelen. Samen met een genius bekijk je welke informatie via de tweewegsynchronisatie moet lopen. Zo verstuur je gemakkelijk facturen rechtstreek vanuit Firefly portal. Of heb je een realtime inzicht in al je resultaten in een vertrouwd dashboard.

exact

Exact

unit 4

Unit 4

e

E-boekhouden

we fact

Wefact

Afas

Twinfield

Twinfield

reeleezee

Reeleezee

Visma

Visma

digi-btw

DigiBTW

Opmerkelijke integraties

Met echt alles te koppelen

Bij Firefly workflow efficiency streven wij naar een perfect efficiënte workflow waar iedereen meer waardering voelt. Daarom koppelen wij echt met alle tools denkbaar als dit een toegevoegde waarde is voor jouw bedrijf.

Cloud

Onedrive

Voeg je documenten van OneDrive eenvoudig toe aan items in Firefly portal en bekijk direct een voorbeeld van jouw bestanden.

Whatsapp

Whatsapp

Koppel je business Whatsapp met Firefly portal om inkomende support vragen rechtstreeks af te handelen. Registreer zo gemakkelijk je tijd op klantniveau. Zo ga je nooit meer buiten je SLA om.

Spark

Spark

Inkomende mail van klanten rechtstreeks als taak in Firefly portal. Maak gemakkelijk een regel aan op klantniveau in Spark en automatiseer je communicatie.

Mail

Apple mail

Maak regels aan zoals: mailverkeer van klanten rechtstreeks op klantniveau in je takenlijst.

Gethub

Github

Synchroniseer automatisch bugs en functies van Github met Firefly portal en gebruik onze krachtige communicatiefuncties om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte blijft.

Mailchimp

Mailchimp

Beheer je e-mailcampagnes vanuit Firefly portal. Ontvang de nieuwste statistieken over ingezette e-mails en verzamel nieuwe lead details op de meest georganiseerde manier.

Bekijk ook alle ander producteigenschappen

Ga aan de slag

Gebruik Firefly portal als je workflow hub en koppel met al je favoriete tools

Ga aan de slag