fbpx

Een efficiëntie tool
die voor een transformatie zorgt,
maak kennis met Firefly Portal

Fysieke workflowmanager

Firefly Portal

Firefly portal wordt door zakelijk dienstverleners en interne afdelingen van grote bedrijven geroemd om haar accurate tijdsregistratie.

Middels een eenvoudig te gebruiken interface ziet iedere gebruiker, ongeacht zijn rol, uitsluitend wat hij moet zien. Door dit gebruiksgemak wordt de adoptie van het systeem aanzienlijk versneld: het is gewoon fijn om te gebruiken!

Het kan ingezet worden door een ZZP’er die zichzelf meer overzicht wil gunnen en tegelijkertijd met zijn klanten wil communiceren, maar ook door grote of MKB-ondernemingen met meerdere expertises binnen een bedrijf.

Hoe groot je team ook is: met dit systeem kom je het dichtst bij optimale efficiëntie en ligt iedere taak weer bij de juiste persoon!

imac background
macbook background

Een gemakkelijke structuur

Geef iedereen precies de tools die hij nodig heeft

Bij de werkwijze van Firefly portal is ook de klant onderdeel van het team.

Door een uitgebreid klantenportaal heb je in één tool alle communicatie met de klant gestroomlijnd. Daarbij verschaf je overzicht en transparantie waardoor de klant zich meer op zijn gemak voelt.

Ook het management of projecleider kan in zijn eigen omgeving de grote lijnen van het project volgen zonder afgeleid te worden door alle wirwar en details die een opdracht kan brengen.

Met als einddoel meer rust in de organisatie, meer overzicht en meer waardering.

Start met slimmer werken

Creëer meer waardering voor alle stakeholders

Firefly portal is zo ontworpen dat de bal altijd op de goede plek ligt. Dit uitgerust met accurate tijdsregistratie zodat al kosten en uren inzichtelijk blijven.

Verbeter de samenwerking

Waar je ook werkt, op kantoor , in een koffiezak of thuis met Firefly portal verbeter je de communicatie rondom projecten en taken. Deel gemakkelijk nieuwe inzichten , bestanden of andere middelen omtrent een project. Dit alles terwijl ook bij deze handelingen vloeiend de tijd bij wordt gehouden.

Meer inzicht voor management en klant

Met diverse overzichtelijke dashboards houdt je meer grip op de situatie. Volg realtime de voortgang van projecten en bekijk in een gemakkelijk overzicht wat iedereen van het team facturabel is. Voor ieder gewenst inzicht is er een dashboard op maat mogelijk, samen met een Firefly Genius wordt duidelijk wat je nu eigenlijk nodig hebt om jouw organisatie te stroomlijnen.

Vertrouw op schaalvergroting

Of je nu met een team van 4 werkt of met meerdere afdelingen van tientallen mensen de SAAS oplossing Firefly Portal is gemakkelijk uit te breiden en op te schalen. Door een gemakkelijk te gebruiken interface maak je nieuwe klanten of medewerkers aan en koppel je een login aan de authenticator zodat ongeacht de grote het systeem ten alle tijden veilig en betrouwbaar blijft.

Producteigenschappen

Met Firefly maak je jouw complete managementsysteem eenvoudig. Door de diverse waardevolle producteigenschappen biedt Firefly oplossingen voor vele hekelpunten.

Bekijk alle features

Meer rust, meer inzicht

Krijg overzicht en duidelijkheid in wat er moet gebeuren. Verberg taken die nu (nog) niet relevant zijn en je weet precies waar je elke dag aan toe bent.

Lees meer
Overzicht werknemerportal

Een overzichtelijke boekhouding

In één oogopslag inzicht in alle projecten die lopen of afgerond zijn. Gespendeerde tijd, kosten, omzet, bufferstatus etc.
Bovendien is Firefly te koppelen met de boekhoudsoftware die je nu al gebruikt. Dat is pas handig!

Lees meer
Bookkeeping

Statistieken per klant

In een handig overzicht zie je eenvoudig klantgegevens, welke projecten er lopen voor deze klant en hoeveel tijd er besteed is.

Lees meer
Client start

Werken vanuit een buffer

Geef jouw klanten de mogelijkheid om een periodieke betaling te doen en daarmee een buffer op te bouwen. Wanneer er werkzaamheden zijn, kun je deze direct uitvoeren zonder offerteaanvragen. Uren haal je uit de buffer. Dat werkt niet alleen makkelijk, maar ook nog eens enorm snel!

Lees meer
Buffer

Snel verbeteren

In de managementstatistieken zie je direct waar de problemen zitten en kun je daar direct op inhaken. Zo tackle je direct mankementen en werk je altijd efficiënt.

Lees meer
management overzicht

Dat is nog lang niet alles

Firefly biedt nog veel meer dan alleen deze eigenschappen. Gaa naar de volledige lijst met producteigenschappen door op de knop hieronder te klikken.

Lees meer
totaaloverzicht

Integreer het met je bestaande tools
en krijg meer gedaan

Lees hier meer over integraties

Veilig omgaan met data is gegarandeerd

End to end encrypt

ISO 27001 certificeerd

SLMS authenticator

Meer over de veiligheid van je gegevens

Veelgestelde vragen

Is er een (gratis) proefperiode?

Hiervoor kun je het beste contact met ons opnemen. Elke Firefly gebruiker krijgt namelijk een eigen omgeving, maar we laten je graag persoonlijk zien hoe het werk met live demonstratie.
Bovendien laten we je graag zien waarom we zo trots zijn op Firefly!

Wat is een Firefly Genius?

Een Firefly Genius is een expert binnen ons team. Een Firefly Genius is er om jou persoonlijk te ondersteunen.

Ben ik verplicht om een jaarlijks abonnement te nemen?

Als je voor Firefly Basics kiest niet. Dan kun je er ook voor kiezen om maandelijks te betalen én maandelijks je abonnement op te zeggen. Wil je profiteren van een korting? Dan raden we je aan om een jaarlijks abonnement te nemen.

Welk pakket past bij mijn bedrijf of organisatie?

Dat kunnen we je pas vertellen als we meer weten over jou! Neem daarom even contact met ons op zodat we je zo goed mogelijk kunnen adviseren hierover.

Kan ik mijn abonnement wijzigen?

Natuurlijk! Neem even contact met ons op en wij regelen het voor je.

Kunnen mijn klanten altijd meekijken?

Nee, je kunt klanten zelf toegang geven tot hun account. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om bepaalde onderdelen te verbergen. Deze zijn dan alleen zichtbaar voor jouw interne team en niet voor je klanten.

Benieuwd wat een Genius voor jouw bedrijf kan betekenen?

Ga aan de slag