fbpx
Amy Quinland
Thomas de Groot
Ard Hellings
Karlijn van Schaaijk
Glenn van Eeden
Joost van de Wijdeven

Creating value for everyone

Joep van Liempd
Mandy Steenbakkers
Marco Hiraki
Jake van Zijl
Rob van der heijden

Er was eens…

Een klein bedrijfje dat binnen de kortste keren uitgroeide tot een serieuze onderneming. Dit was natuurlijk fantastisch, maar bracht ook een probleem met zich mee: het managen van tijd. En dan vooral andermans tijd. Die van de werknemers bijvoorbeeld. Het was een probleem waar elk bedrijf, vroeg of laat, tegenaan liep. Dit moest opgelost worden en zo ontstond er een intern “logsysteem”. Toen er vanuit andere bedrijven interesse kwam naar dit systeem, nadat zij zelf ook het tijdsmanagementprobleem ervaarden, onderging het logsysteem een metamorfose. Het werd niet alleen functioneel voor anderen, maar ook visueel aantrekkelijk, uitstekend beveiligd en na veel testfases werden er talloze opties en koppelingen toegevoegd. Een compleet managementsysteem zag het licht: Firefly werd geboren.

Hoe het allemaal begon
ipad background

Waarom?

Alles bij elkaar opgeteld worden er behoorlijk wat uren gemaakt binnen een bedrijf. Maar daar zijn die uren aan besteed? Als er 6 uur besteed is aan een opdracht terwijl er een hele dag aan verloren is gegaan, waar zijn die andere uren dan naartoe gegaan? Firefly is een systeem waarin je elke minuut eenvoudig registreert en waardoor je automatisch een duidelijk overzicht krijgt van wat er nu precies met al die tijd gebeurt. Niet alleen handig voor jou, maar ook voor je klant!

Hoe?

Firefly is niet alleen een logsysteem om exacte tijden in te registreren, maar een complete managementtool. Organiseer projecten en leg de verantwoordelijkheid altijd bij de juiste persoon. Bij jezelf, bij je werknemers of bij je klanten. Iedereen is onderdeel van jouw team en heeft daardoor verantwoordelijkheid voor zijn eigen taken. Met Firefly wordt projectmanagement eenvoudig, overzichtelijk, transparant én kunnen projecten automatisch verwerkt worden naar facturen. Ook je boekhouding wordt zo een stuk leuker!

Wat?

Stop alle ingrediënten in een web based applicatie en je hebt een zeer gebruiksvriendelijke omgeving waarin de management van jouw hele bedrijf een plek krijgt. Firefly beschikt over een concrete tijdsregistratie, projectmanagement, klantendatabase, medewerkersoverzicht, koppeling met jouw boekhoudsoftware, klantenportaal, managementsstatistieken, agendakoppelingen en nog veel meer. Bekijk alle features op deze pagina.

A person who feels appreciated will always do more than what is expected.

-Amy Rees Anderson –

Onze cultuur

Wij werken met mensen die een passie hebben voor hun vak. Om te zorgen voor een maximale efficiëntie in combinatie met een maximale (klant)tevredenheid, streven wij naar een miniale verspilling in een minimale tijd. Iedereen werkt om er iets aan te verdienen, maar probeert tegelijkertijd te doen waar hij goed in is of wat hij leuk vindt. We houden er daarom van om waardering naar elkaar uit te spreken. En dat gaat alle kanten op: de werkgever, werkenemer, leverancier en klant behoren tot dit web van waardering.

Meer efficiëntie

Samen kom je nou eenmaal verder dan alleen. Het wordt dus ook tijd dat je stopt met lezen en het design gaat beoordelen. Wij horen graag van JOU wat je ervan vindt. Dan kunnen wij ook weer verder werken en zo snel mogelijk een topresultaat afleveren.

Meer betrokkenheid

Veel lachen vinden we ook een belangrijk aspect van het leven en doen we maar al te graag bij Guyiday. Bovendien is het, naast dat we gewoon enorm veel plezier hebben met elkaar, ook super gezond. Lachen zorgt er namelijk voor dat het stofje endorfine wordt aangemaakt. Endorfine is een pijnstillende stof en daar ga je jezelf dus ook lekkerder van voelen. Bovendien werkt het ook echt tegen pijn! Blijf dus vooral lachen als je jezelf bezeert. Lachen vermindert ook stress, depressie, bezorgdheid en slapeloosheid en stimuleert je immuunsysteem.

Meer werkgeluk

Je wordt dus ook minder ziek! En als je dacht dat dit alles was… Er zijn veel spieren die gepaard gaan met lachen. Sommige spannen zich aan en anderen ontspannen juist. Dit bevordert de bloedsomloop en verlaagt de bloeddruk. Fantastisch toch? Onthoud dit dus goed en zorg nu maar eens dat wij weten wat je van het ontwerp vind. Je blijft namelijk doorlezen, maar daar hebben wij op dit moment niet zo veel aan. Misschien was het dan toch te interessant. Om de rest op te vullen hebben we dus gekozen voor een compleet nutteloos feitje wat in een sprookje verteld is. Stop dus met lezen.

Gedreven door efficiëntie

Genius

Het is van groot belang dat iedereen beseft dat de gewenste verandering geen ‘laagje over de organisatie’ is, maar een diepgewortelde werkwijze die door iedereen opnieuw geadopteerd moet worden. Daarom komt de Firefly Genius naar jouw oganisatie en gaat hij eerst in gesprek. Met de directie of DMU, maar vooral ook met de individuele teamleden. Een optimale workflow leg je immer nite op: die vorm je samen!
Onze Firefly Genius helpt jou en jouw bedrijf op weg naar verbetering.

Lees meer
lean six sigma black belt

Meer over ons

Wil je nog meer weten? Klik dan op onderstaande buttons voor nóg meer informatie.

Meer rust, meer inzicht

Vanaf nu kun je in één oogopslag zien wat je moet doen en wanneer.
Geen loze beloftes meer aan klanten, en een team dat zich meer gewaardeerd voelt.

Overzicht werknemerportal

Efficiëntie voor iedereen

Dat is niet alleen winstgevend en geeft meer rust, maar weerspiegelt ook duidelijk de waarde van het werk dat iedereen doet. Een win-win situatie voor zowel de werkgever en de werknemen als de klant.

Bookkeeping

Creating value for everyone

Een pay-off die de merkgedachte weerspiegelt. Met Firefly laat je mensen weer waarderen. Niet alleen intern met je team en organisatie, maar ook extern: waardering naar de klant en andersom. Voor iedereen wordt er meer waardering gecreëerd en daarmee ook meer waarde.

Client start

Ons team

Bestaat uit fanatiekelingen die gedreven worden door de wil om iets nieuws te ontwikkeling met een écht nuttige functie. We houden van een grapje, maar verkopen geen onzin. Door de samenwerking van diverse specialisaties vormen we een uniek team met knappe koppen die elkaar perfect aanvullen.

Buffer

Ons kantoor

Heeft de lekkerste koffie in de regio en je bent er altijd welkom! Laat het ons even weten als je van plan bent om te komen kletsen, dat vinden we fijn.

management overzicht

Contactgegevens

Firefly Workflow Efficiency

info@fireflyefficiency.com
+31 (0)73 – 720 00 04

Mangaan 4b
5234GD
‘s-Hertogenbosch

Of kijk hier
totaaloverzicht

Start een transformatie in je team en de hele organisatie en werk als een echte genius.

Ga aan de slag