fbpx

Omzetverlies bij marketingbureaus door klusjes van 5 minuten

Als marketeer zul je er ongetwijfeld wel eens mee te maken hebben: de klant is tevreden, maar vraagt je toch om even iets kleins aan te passen. Voor jou een handeling van ongeveer 5 minuten dus je doet het maar gewoon. Vervolgens vraag je jouw klant of dit naar wens is. Helaas, het is net niet precies wat er bedoeld werd. Weer opnieuw aanpassen. Je raad het al: “Als je dat ene dingetje nog even kunt veranderen, is het helemaal perfect!”. Inmiddels ben je al ruim 20 minuten bezig. En dat doe je een aantal keer per week, voor verschillende klanten. Op deze manier loop je op jaarbasis al snel tientallen uren mis. Omgerekend scheelt het je zo duizenden euro’s.
Zonde, toch?

De initiële wens van een opdrachtgever verandert gaandeweg in 99% van de gevallen, als is het maar heel minimaal. Dit gebeurt tijdens het proces, maar vaak ook pas nadat een opdracht is afgerond. Wat doe je dan met de tijd die je daarin hebt gestoken? In veel gevallen niks, want het zijn ‘maar een paar minuten’ en je hebt geen zin om dit los te factureren.
Maar wat zou je doen als jouw tijd (bijna volledig) automatisch wordt geregistreerd en een factuur sturen slechts een handeling van 5 muisklikken is?

Firefly is ontwikkeld door marketeers. In eerste instantie zelfs vóór marketeers. Dat deze twee zo goed samengaan is dus niet zo gek. Firefly helpt je met het optimaliseren van je workflow en zorgt ervoor dat deze zo efficiënt mogelijk is. Hierdoor bespaar je tijd terwijl je omzet groeit. Het mooiste is misschien nog wel dat je met overzichtelijke statistieken inzicht krijgt in waar je knelpunten zaten of nu nog steeds zitten. Het systeem gaat voor je aan de slag, maar ook jij wordt er zelf op gewezen waar de verbeterpunten zitten zodat je er iets mee kunt doen.

Alle essentiële onderdelen van een projectmanager zijn aanwezig. Van een overzichtelijke takenlijst per klant tot een koppeling met je agenda en van boekhouding tot jouw klant als onderdeel van het team maken. Kortom: Firefly Portal is de perfecte tool voor marketingbureaus. Alsof het ervoor gemaakt is…